z ostatnich 30 dni:
Robico Kefir 400 ml
KEFIR Robico jest wyjątkowy, ponieważ wytwarzany jest metodą termostatową. Dzięki tej metodzie, proces dojrzewania i fermentacji kefiru zachodzi osobno w każdej zamkniętej butelce, a nie – tak jak w innych kefirach – w ogólnym zbiorniku.
Jak to sprawdzić? Wystarczy spojrzeć na napój, który przed wstrząśnięciem zachowuje charakterystyczną zwartą konsystencję.
KEFIR Robico to napój mleczny fermentowany. Fermentację przeprowadza się przy pomocy kultur bakterii i drożdży kefirowych.
W każdej butelce zatrzymaliśmy dwutlenek węgla, który powstaje w czasie fermentacji, dlatego każda butelka KEFIRU Robico to porcja łagodnie musującego i orzeźwiającego mlecznego napoju…
dlatego…
KEFIR Robico orzeźwia lepiej.
mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych
wartość odżywcza | % wskazanego dziennego spożycia | |||
---|---|---|---|---|
składnik | na 100g | dla kobiet | dla mężczyzn | |
ilość kalorii | 43 | kcal | 2.2 | 1.7 |
wartość energet. | 180 | KJ | - | - |
tłuszcz | 1,5 | g | 1.4 | 1.3 |
tł. nasyc. | 1 | g | 5 | 3.3 |
węglowodany | 4,2 | g | 1.5 | 1.2 |
cukier | 4,2 | g | 4.4 | 3.6 |
białko | 3,1 | g | 6 | 5 |
sól | 0,1 | g | 0 | 0 |
-
Produkt w 100% naturalny - Czysta Etykieta
Nie zawiera ulepszaczy, wzmacniaczy smaku, stablizatorów, konserwantów i innych składników chemicznych. Producent dostarcza pełną i rzetelną informację o składzie produktu
-
Dostawa Chłodnicza w Polsce
Produkt chłodniczy. Wymaga specjalnego pakowania. Dostępny dla wszystkich naszych Klientów w Polsce.
Robico
Producent: Zakład Usług Handlowych Robico
od 180 zł na terenie
warszawy
za granicę
w najlepszej cenie w sieci
zakupów na wybraną godzinę
na terenie warszawy i okolic
chłodnicze kurierem
– jako pierwszy sklep w polsce
w sieci
– ponad 30 tys. produktów