z ostatnich 30 dni:
Maluta Jogurt typ Bałkański naturalny 340 g
Produkowane wg tradycyjnej receptury z zagęszczonego mleka są więcej niż fermentowanym napojem mlecznym. Łyżeczkowa konsystencja przypominająca serek, pełny a jednocześnie lekki kwaskowaty smak i aromat to charakterystyczne i wyróżniające go spośród podobnych produktów cechy Jogurtu Bałkańskiego. Wartość odżywcza, łatwostrawność, zawartość dobroczynnych bakterii jogurtowych dopełniają najwyższej oceny tego wyjątkowego jogurtu.
Opływ serwatki jest charakterystyczny dla naturalnych produktów fermentowanych tradycyjnie dojrzewających
mleko pełne pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, mleko w proszku odtłuszczone, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus.
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.
wartość odżywcza | % wskazanego dziennego spożycia | |||
---|---|---|---|---|
składnik | na 100g | dla kobiet | dla mężczyzn | |
ilość kalorii | 118 | kcal | 5.9 | 4.7 |
wartość energet. | 489 | KJ | - | - |
tłuszcz | 9 | g | 12.9 | 11.3 |
tł. nasyc. | 6,4 | g | 30 | 20 |
węglowodany | 5 | g | 1.9 | 1.5 |
cukier | 5 | g | 5.6 | 4.5 |
białko | 4,2 | g | 8 | 6.7 |
sól | 0,15 | g | 0 | 0 |
-
Dostawa Chłodnicza
Produkt chłodniczy. Wymaga specjalnego pakowania. Dostępny dla wszystkich naszych Klientów niezależnie od miejsca zamieszkania.
od 180 zł na terenie
warszawy
za granicę
w najlepszej cenie w sieci
zakupów na wybraną godzinę
na terenie warszawy i okolic
chłodnicze kurierem
– jako pierwszy sklep w polsce
w sieci
– ponad 30 tys. produktów