z ostatnich 30 dni:
Kuchnia Staropolska Fasolka po bretońsku z kiełbasą 700 g
Fasolka w sosie pomidorowym z kiełbasą. Produkt sterylizowany.
Produkt gotowy do spożycia po podgrzaniu.
woda
fasola biała gotowana 35%
kiełbasa 10% [mięso wieprzowe, mięso drobiowe z indyka, woda, tłuszcz wieprzowy, tkanka łączna wieprzowa, tkanka łączna drobiowa z indyka, tłuszcz drobiowy z indyka, kasza manna z pszenicy, sól, skrobia ziemniaczana, izolat białka sojowego, hydrolizat białka sojowego, błonnik bambusowy, błonnik pszenny bezglutenowy, stabilizator (trifosforany), substancja zagęszczająca (karagen), emulgatory (E 471, E 472c), substancja konserwująca (azotyn sodu), przeciwutleniacz (izoaskorbinian sodu), regulator kwasowości (węglany sodu), wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, 5’-rybonukleotydy disodowe), glukoza, przyprawy, aromaty (zawierają laktozę z mleka)]
koncentrat pomidorowy 3%
cebula smażona (cebula, tłuszcz wieprzowy)
skrobia modyfikowana
mąka pszenna
sól
cukier
aromaty
glukoza
przyprawy (zawierają seler)
ekstrakty przypraw
wzmacniacz smaku (5’-rybonukleotydy disodowe)
Produkt może zawierać: gorczycę, jaja, ryby, dwutlenek siarki i siarczyny.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
wartość odżywcza | % wskazanego dziennego spożycia | |||
---|---|---|---|---|
składnik | na 100g | dla kobiet | dla mężczyzn | |
ilość kalorii | 96 | kcal | 4.8 | 3.8 |
wartość energet. | 401 | KJ | - | - |
tłuszcz | 3,4 | g | 4.3 | 3.8 |
tł. nasyc. | 1,4 | g | 5 | 3.3 |
węglowodany | 10 | g | 3.7 | 2.9 |
cukier | 1,3 | g | 1.1 | 0.9 |
białko | 4,5 | g | 8 | 6.7 |
sól | 1 | g | 16.7 | 16.7 |
Kuchnia Staropolska
Producent: Kooperol
od 180 zł na terenie
warszawy
za granicę
w najlepszej cenie w sieci
zakupów na wybraną godzinę
na terenie warszawy i okolic
chłodnicze kurierem
– jako pierwszy sklep w polsce
w sieci
– ponad 30 tys. produktów