z ostatnich 30 dni:
Kiełbasa Podwawelska 520 G Krakus
WYGLĄD POWIERZCHNI: Batony w osłonkach naturalnych – jelitach wieprzowych cienkich o średnicy 28-30mm, odkręcane ręcznie na długość ok. 35cm pozostawione w zwojach. Barwa batonu jasnobrązowa do brązowej z odcieniem złocistym. Powierzchnia czysta, sucha, lekko pomarszczona. WYGLĄD PRZEKROJU: Barwa mięsa na przekroju różowa do ciemnoróżowej, tłuszczu biała. KONSYSTENCJA: dość ścisła. Plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. SMAK I ZAPACH: charakterystyczne dla kiełbasy z mięsa wieprzowego, peklowanego, wędzonej, parzonej, wyraźnie wyczuwalny smak przypraw.
Składniki: mięso wieprzowe (93%), skrobia ziemniaczana, sól, cukier, glukoza, przyprawy (zawierają gorczycę), aromaty, ekstrakt drożdżowy, przeciwutleniacz: e301, substancja konserwująca: e250. produkt w jelicie wieprzowym. produkt może zawierać: soję, seler
-
Dostawa Chłodnicza
Produkt chłodniczy. Wymaga specjalnego pakowania. Dostępny dla wszystkich naszych Klientów niezależnie od miejsca zamieszkania.
Krakus
Producent: Animex Foods Sp. z o.o. sp.k.
od 180 zł na terenie
warszawy
za granicę
w najlepszej cenie w sieci
zakupów na wybraną godzinę
na terenie warszawy i okolic
chłodnicze kurierem
– jako pierwszy sklep w polsce
w sieci
– ponad 30 tys. produktów