z ostatnich 30 dni:
House of Asia Makaron ramen 300 g
Ramen wprowadzony do kuchni japońskiej przez Chińczyków ponad 100 lat temu, stał się szybko jednym z podstawowych i najbardziej popularnych składników kuchni codziennej. Nazwa pochodząca od japońskich słów “la” (ciągnąć) i “mian” (makaron), doskonale oddaje tradycyjny sposób wytwarzania – poprzez ręczne naciąganie długich nitek. Żółty, niezwykle elastyczny makaron tradycyjnie jest składnikiem popularnego dania o tej samej nazwie. Japoński wywar na bazie warzyw z różnorodnymi dodatkami mięsnymi, rybnymi czy warzywnymi to dzisiaj klasyka. Ilu kucharzy, tyle ściśle strzeżonych receptur – wiele regionów Japonii ma swe ulubione wersje ramenu, ale właściwie każdy gotujący w domu może przygotować swoją wersję z ulubionymi dodatkami.
mąka PSZENNA 86,5%
woda
sól
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
wartość odżywcza | % wskazanego dziennego spożycia | |||
---|---|---|---|---|
składnik | na 100g | dla kobiet | dla mężczyzn | |
ilość kalorii | 385 | kcal | 19.3 | 15.4 |
wartość energet. | 1630 | KJ | - | - |
tłuszcz | 4 | g | 5.7 | 5 |
tł. nasyc. | 1 | g | 5 | 3.3 |
węglowodany | 71 | g | 26.3 | 20.9 |
cukier | 1 | g | 1.1 | 0.9 |
białko | 15 | g | 30 | 25 |
sól | 0,05 | g | 0 | 0 |
-
Produkt w 100% naturalny - Czysta Etykieta
Nie zawiera ulepszaczy, wzmacniaczy smaku, stablizatorów, konserwantów i innych składników chemicznych. Producent dostarcza pełną i rzetelną informację o składzie produktu
House of Asia
Producent: De Care Group
od 180 zł na terenie
warszawy
za granicę
w najlepszej cenie w sieci
zakupów na wybraną godzinę
na terenie warszawy i okolic
chłodnicze kurierem
– jako pierwszy sklep w polsce
w sieci
– ponad 30 tys. produktów