Temar Ser Parmigiano Reggiano 200 g
Wystaw opinię o produkcie
TEM_PARMIGIANO_REGGIANO_200G
Ceny podane bez kosztów dostawy.
Ceny podane bez kosztów dostawy.
Kod produktu: 138026
Opis produktu
Opinie o produkcie
Opis
Parmigiano Reggiano Ser Parmezan to ser twardy wytwarzany według sprawdzonych tradycyjnych włoskich receptur. Wytwarzany jest w regionach takich jak Parma, Reggio Emilia, Bolonia, Modena i Mantua, które od wieków słyną z produkcji wyśmienitych serów. Cały proces produkcji jest ściśle nadzorowany, miedzy innymi pod kątem właściwego i starannego stosowania odpowiednich receptur i procedur. Ser wytwarzany z surowego krowiego mleka i dojrzewa przez minimum 12 miesięcy, co nadaje mu unikalny, delikatny smak i aromat. Sery te najlepiej smakują w postaci tartej.
Składniki
mleko, sól, podpuszczka
Wartość odżywcza | w 100 g |
---|---|
energia | 1642,48 kJ / 392 kcal |
tłuszcz w tym kwasy nasycone | 28,4 g 18,7 g |
węglowodany w tym cukry | 0 g 0 g |
błonnik | g |
białko | 33 g |
sól | 1,6 g |
Informacje o produkcie
Produkt nie zawiera cukru: Tak
Produkt nie zawiera glutenu: Nie
Produkt bez laktozy: Nie
Waga produktu: 0.2000 kg
Marka produktu: Temar
Producent: Temar
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.
Wystaw opinię o produkcie
Dlaczego Polski Koszyk:





Szanujemy Twoją prywatność
Używamy plików cookie i podobnych technologii, aby zapamiętać Twoje ustawienia, prezentować spersonalizowane treści i reklamy oraz udostępniać funkcje związane z mediami społecznościowymi. Pliki cookie wykorzystujemy również do mierzenia ruchu i analizowania sposobu korzystania z naszej strony internetowej.
Domyślnie włączone są jedynie pliki niezbędne do poprawnego działania strony. Poniżej możesz zaakceptować wszystkie rodzaje plików, klikając "Zaakceptuj wszystkie", lub odmówić ich używania (z wyjątkiem niezbędnych). Możesz też dostosować pliki do swoich potrzeb, wybierając "Dostosuj zgody". Udzieloną zgodę możesz w dowolnym momencie wycofać lub zmienić, klikając w link "Ustawienia plików cookies" na dole strony.