z ostatnich 30 dni:
Temar Ser Parmigiano Reggiano 200 g
Parmigiano Reggiano Ser Parmezan to ser twardy wytwarzany według sprawdzonych tradycyjnych włoskich receptur. Wytwarzany jest w regionach takich jak Parma, Reggio Emilia, Bolonia, Modena i Mantua, które od wieków słyną z produkcji wyśmienitych serów. Cały proces produkcji jest ściśle nadzorowany, miedzy innymi pod kątem właściwego i starannego stosowania odpowiednich receptur i procedur. Ser wytwarzany z surowego krowiego mleka i dojrzewa przez minimum 12 miesięcy, co nadaje mu unikalny, delikatny smak i aromat. Sery te najlepiej smakują w postaci tartej.
mleko, sól, podpuszczka
wartość odżywcza | % wskazanego dziennego spożycia | |||
---|---|---|---|---|
składnik | na 100g | dla kobiet | dla mężczyzn | |
ilość kalorii | 392 | kcal | 19.6 | 15.7 |
wartość energet. | 1642,48 | KJ | - | - |
tłuszcz | 28,4 | g | 40 | 35 |
tł. nasyc. | 18,7 | g | 90 | 60 |
węglowodany | 0 | g | 0 | 0 |
cukier | 0 | g | 0 | 0 |
białko | 33 | g | 66 | 55 |
sól | 1,6 | g | 16.7 | 16.7 |
-
Produkt w 100% naturalny - Czysta Etykieta
Nie zawiera ulepszaczy, wzmacniaczy smaku, stablizatorów, konserwantów i innych składników chemicznych. Producent dostarcza pełną i rzetelną informację o składzie produktu
-
Chroniona Nazwa Pochodzenia
Europejski znak przyznawany wyjątkowej jakości produktom regionalnym, których wszystkie surowce pochodzą z określonego obszaru oraz wszystkie fazy wytwarzania mają miejsce na tym obszarze. Nazwa i wyjątkowa jakość produktu są ściśle związane z miejscem pochodzenia.
-
Dostawa Chłodnicza
Produkt chłodniczy. Wymaga specjalnego pakowania. Dostępny dla wszystkich naszych Klientów niezależnie od miejsca zamieszkania.
Temar
Producent: Temar
od 180 zł na terenie
warszawy
za granicę
w najlepszej cenie w sieci
zakupów na wybraną godzinę
na terenie warszawy i okolic
chłodnicze kurierem
– jako pierwszy sklep w polsce
w sieci
– ponad 30 tys. produktów