Menu
Koszyk

Twój koszyk jest pusty

Dostarczamy wszędzie
Polski Koszyk dostarcza zamówienia na terenie Warszawy i okolic transportem własnym oraz na terenie Polski za pośrednictwem firm kurierskich DPD i InPost. Realizujemy także zamówienia do wybranych krajów z UE za pośrednictwem firmy kurierskiej DPD. więcej »
Menu

Temar Ser Parmigiano Reggiano 200 g

Przejdź do sekcji Opinie

TEM_PARMIGIANO_REGGIANO_200G

Przejdź do pełnego opisu
Cena 36,30 zł

Ceny podane bez kosztów dostawy.

szt.
Dostępność:
duża ilość
Czas wysyłki: 24 godziny

Kod produktu: 138026

Opis produktu

Opinie o produkcie

Opis

Parmigiano Reggiano Ser Parmezan to ser twardy wytwarzany według sprawdzonych tradycyjnych włoskich receptur. Wytwarzany jest w regionach takich jak Parma, Reggio Emilia, Bolonia, Modena i Mantua, które od wieków słyną z produkcji wyśmienitych serów. Cały proces produkcji jest ściśle nadzorowany, miedzy innymi pod kątem właściwego i starannego stosowania odpowiednich receptur i procedur. Ser wytwarzany z surowego krowiego mleka i dojrzewa przez minimum 12 miesięcy, co nadaje mu unikalny, delikatny smak i aromat. Sery te najlepiej smakują w postaci tartej.

Składniki

mleko, sól, podpuszczka

Wartość odżywczaw 100 g
energia1642,48 kJ / 392 kcal
tłuszcz
w tym kwasy nasycone
28,4 g
18,7 g
węglowodany
w tym cukry
0 g
0 g
błonnik g
białko33 g
sól1,6 g

Informacje o produkcie

Produkt nie zawiera cukru: Tak

Produkt nie zawiera glutenu: Nie

Produkt bez laktozy: Nie

Waga produktu: 0.2000 kg

Marka produktu: Temar

Producent: Temar

0.00
Liczba ocen: 0
Oceń i opisz
Dlaczego Polski Koszyk:
Darmowa dostawa na terenie warszawy
Darmowa dostawa od 180 zł na terenie Warszawy
Dostawa za granice
Dostawa zamówień za granicę w najlepszej cenie w sieci
Mozliwosc dostarczenia
Możliwość dostarczenia zakupów na wybraną godzinę na terenie warszawy i okolic
Zamowienie chłodnicze
Zamowienie chłodnicze kurierem jako pierwszy sklep w Polsce
Najwieksza oferta
Największa oferta w sieci ponad 30 tys. produktów

Najlepsze promocje i nowe produkty

Zapisz się na newsletter i dowiedz się pierwszy