Mosso Majonez Napoleoński 170 g
Majonez napoleoński inaczej zwany majonezem stołowym, o zawartości 70% tłuszczu. Często używany do sałatek warzywnych, jajek, czy jako dodatek na kanapki.
Majonez napoleoński jest zrobiony z naturalnych produktów, między innymi żółtek, oliwy, musztardy,a do tego odpowiednio doprawiany. Jest wyrobem o typowo gęstej i bardzo kremowej konsystencji.
Ma delikatny i wręcz znakomity smak, smakuje jak od babci.
Produkt ten nie zawiera konserwantów ani też ulepszaczy smakowych i zapachowych. Jest jednym z lepszych produktów dostępnych na rynku.

Mosso
Producent: Mosso Kwaśniewscy sp.j.
olej roślinny, żółtko, cukier, sól, musztarda, przyprawy, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, stabilizator – guma ksantanowa, zawiera gorczycę
wartość odżywcza | % wskazanego dziennego spożycia | |||
---|---|---|---|---|
składnik | na 100g | dla kobiet | dla mężczyzn | |
ilość kalorii | 648 | kcal | 32.4 | 25.9 |
wartość energet. | 2708 | KJ | - | - |
tłuszcz | 70 | g | 100 | 87.5 |
węglowodany | 3,5 | g | 1.1 | 0.9 |
białko | 0,9 | g | 0 | 0 |
„MOSSO” Kwaśniewscy Sp. J.
Puchały, ul. Wirażowa 43
05-090 Raszyn
Tel/faks: 22 720 42 42
e-mail: sekretariat@mosso.pl

od 160 zł na terenie
warszawy

za granicę
w najlepszej cenie w sieci

zakupów na wybraną godzinę
na terenie warszawy i okolic

chłodnicze kurierem
– jako pierwszy sklep w polsce

w sieci
– ponad 24 tys. produktów