Monini Ocet balsamiczny z Modeny 250 ml
Wystaw opinię o produkcie
EAN_80508939
Ceny podane bez kosztów dostawy.
Ceny podane bez kosztów dostawy.
Kod produktu: 741669
Opis produktu
Opinie o produkcie
Opis
Octy balsamiczne pochodzą z regionu Modena. Otrzymywane są z moszczu winogronowego poddanego procesowi naturalnej fermentacji. Są wykorzystywane w najróżniejszych daniach kuchni włoskiej, w tym w owocach i deserach. Ocet balsamiczny charakteryzuje się ciemną barwą i gęstą konsystencją.
Skład
ocet winny, zagęszczony moszcz z winogron, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy E 150d, przeciwutleniacz: dwutlenek siarki E 220.
Przechowywanie
Produkt bez daty przydatności do spożycia. Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu.
Informacja alergenna
Produkt zawiera: siarczyny.
Wartość odżywcza | w 100 g |
---|---|
energia | kJ / 97 kcal |
tłuszcz w tym kwasy nasycone | 0 g g |
węglowodany w tym cukry | 19 g g |
błonnik | g |
białko | 0,15 g |
sól | g |
Informacje o produkcie
Produkt nie zawiera cukru: Tak
Produkt nie zawiera glutenu: Tak
Waga produktu: 0.2500 kg
Kraj pochodzenia: Włochy
Marka produktu: Monini
Producent: Monini Polska Sp.z o.o
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.
Wystaw opinię o produkcie
Dlaczego Polski Koszyk:





Szanujemy Twoją prywatność
Używamy plików cookie i podobnych technologii, aby zapamiętać Twoje ustawienia, prezentować spersonalizowane treści i reklamy oraz udostępniać funkcje związane z mediami społecznościowymi. Pliki cookie wykorzystujemy również do mierzenia ruchu i analizowania sposobu korzystania z naszej strony internetowej.
Domyślnie włączone są jedynie pliki niezbędne do poprawnego działania strony. Poniżej możesz zaakceptować wszystkie rodzaje plików, klikając "Zaakceptuj wszystkie", lub odmówić ich używania (z wyjątkiem niezbędnych). Możesz też dostosować pliki do swoich potrzeb, wybierając "Dostosuj zgody". Udzieloną zgodę możesz w dowolnym momencie wycofać lub zmienić, klikając w link "Ustawienia plików cookies" na dole strony.