z ostatnich 30 dni:
Maluta Jogurt typ Bałkański naturalny lekki 340 g
Lekki ze względu na obniżoną zawartość tłuszczu do 3%.
Produkowany wg tradycyjnej receptury z zagęszczonego mleka jest więcej niż fermentowanym napojem mlecznym. Łyżeczkowa konsystencja przypominająca serek, pełny a jednocześnie lekki kwaskowaty smak i aromat to charakterystyczne i wyróżniające go spośród podobnych produktów cechy Jogurtu Bałkańskiego. Wartość odżywcza, łatwostrawność, zawartość dobroczynnych bakterii jogurtowych dopełniają najwyższej oceny tego wyjątkowego jogurtu.
mleko pasteryzowane, mleko w proszku odtłuszczone, białka mleka,
żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus.
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.
Opływ serwatki jest charakterystyczny dla naturalnych produktów fermentowanych tradycyjnie dojrzewających.
Schładzać.
wartość odżywcza | % wskazanego dziennego spożycia | |||
---|---|---|---|---|
składnik | na 100g | dla kobiet | dla mężczyzn | |
ilość kalorii | 71 | kcal | 3.6 | 2.8 |
wartość energet. | 298 | KJ | - | - |
tłuszcz | 3 | g | 4.3 | 3.8 |
tł. nasyc. | 2 | g | 10 | 6.7 |
węglowodany | 6,5 | g | 2.2 | 1.8 |
cukier | 6,5 | g | 6.7 | 5.5 |
białko | 4,5 | g | 8 | 6.7 |
sól | 0,11 | g | 0 | 0 |
-
Dostawa Chłodnicza
Produkt chłodniczy. Wymaga specjalnego pakowania. Dostępny dla wszystkich naszych Klientów niezależnie od miejsca zamieszkania.
od 180 zł na terenie
warszawy
za granicę
w najlepszej cenie w sieci
zakupów na wybraną godzinę
na terenie warszawy i okolic
chłodnicze kurierem
– jako pierwszy sklep w polsce
w sieci
– ponad 30 tys. produktów