z ostatnich 30 dni:
Lubella Jajeczna 5 jaj Makaron nitki 250 g
Makaron Jajeczna produkowany jest według sprawdzonego przepisu z najwyżej jakości mąk i jaj, co sprawia, że ma doskonały smak, naturalny kolor oraz zapach.
Na nowo wałkujemy tradycję.
Makaron delikatny tak jak z kuchni Twojej Mamy, trzy razy wałkowany.
Sposób przygotowania:
Zagotuj wodę, 1 l na 100 g makaronu. Posól według uznania. Do gotującej się wody wrzuć porcję makaronu Lubella Jajeczna. Gotuj około 6 minut. Od czasu do czasu zamieszaj. Ugotowany makaron odcedź i przelej zimną wodą.
mąka makaronowa pszenna
jaja płynne pasteryzowane 23%
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
wartość odżywcza | % wskazanego dziennego spożycia | |||
---|---|---|---|---|
składnik | na 100g | dla kobiet | dla mężczyzn | |
ilość kalorii | 89 | kcal | 4.5 | 3.6 |
wartość energet. | 376 | KJ | - | - |
tłuszcz | 0,9 | g | 0 | 0 |
tł. nasyc. | 0,3 | g | 0 | 0 |
węglowodany | 16 | g | 5.9 | 4.7 |
cukier | 1 | g | 1.1 | 0.9 |
błonnik | 1,4 | g | 4 | 4 |
białko | 3,5 | g | 6 | 5 |
sól | 0,02 | g | 0 | 0 |
-
Produkt w 100% naturalny - Czysta Etykieta
Nie zawiera ulepszaczy, wzmacniaczy smaku, stablizatorów, konserwantów i innych składników chemicznych. Producent dostarcza pełną i rzetelną informację o składzie produktu
Lubella
Producent: Maspex Wadowice
od 180 zł na terenie
warszawy
za granicę
w najlepszej cenie w sieci
zakupów na wybraną godzinę
na terenie warszawy i okolic
chłodnicze kurierem
– jako pierwszy sklep w polsce
w sieci
– ponad 30 tys. produktów