z ostatnich 30 dni:
Lubella Catering Makaron nitki cięte 2 kg
Makaron Lubella wytwarzany jest z wysokiej jakości pszenicy. Specjalny proces mielenia pozwala otrzymać z niej mąkę, dzięki której makaron jest odpowiednio twardy i doskonale sprężysty. Odpowiedni proces suszenia sprawia, że makaron Lubella nie skleja się i zachowuje naturalny zapach oraz złocisty kolor.
Sposób przygotowania:
Zagotować wodę (1 l na 100 g makaronu). Posolić według uznania. Do gotującej się wody wrzucić porcję Makaronu Lubella. Gotować zgodnie z czasem podanym na opakowaniu. Od czasu do czasu zamieszać. Ugotowany makaron odcedzić.
mąka z pszenicy durum
W zakładzie produkcyjnym wykorzystuje się również jaja.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
wartość odżywcza | % wskazanego dziennego spożycia | |||
---|---|---|---|---|
składnik | na 100g | dla kobiet | dla mężczyzn | |
ilość kalorii | 350 | kcal | 17.5 | 14 |
wartość energet. | 1482 | KJ | - | - |
tłuszcz | 1,6 | g | 1.4 | 1.3 |
tł. nasyc. | 0,3 | g | 0 | 0 |
węglowodany | 69 | g | 25.6 | 20.3 |
cukier | 4,1 | g | 4.4 | 3.6 |
błonnik | 3,6 | g | 12 | 12 |
białko | 13 | g | 26 | 21.7 |
sól | 0 | g | 0 | 0 |
-
Produkt w 100% naturalny - Czysta Etykieta
Nie zawiera ulepszaczy, wzmacniaczy smaku, stablizatorów, konserwantów i innych składników chemicznych. Producent dostarcza pełną i rzetelną informację o składzie produktu
Lubella
Producent: Maspex Wadowice
od 180 zł na terenie
warszawy
za granicę
w najlepszej cenie w sieci
zakupów na wybraną godzinę
na terenie warszawy i okolic
chłodnicze kurierem
– jako pierwszy sklep w polsce
w sieci
– ponad 30 tys. produktów