z ostatnich 30 dni:
Kamis Ocet cydrowy BIO 250 ml
Chleb z kminkiem jedli legioniści Juliusza Cezara, a znany smakosz z I wieku Apicjusz uwiecznił w antycznej książce kucharskiej przepis na sos do ryb na bazie kminku, z oregano i miętą. Do tej pory według średniowiecznych receptur wyrabia się holenderskie sery z kminkiem. Alzackim daniem flagowym jest ser z Munster serwowany z kminkiem i pieczonym ziemniakiem. Kminku używa się też do ciast i ciastek, do pieczonych jabłek, pieczywa, ziemniaków, tłustych mięs: wieprzowiny, kaczki, gęsi. A także jako bazę do znanego likieru kümmel.
Czy wiesz, że…
łyżka ziaren wrzuconych do kapusty niweluje jej zapach?
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
-
Rolnictwo ekologiczne
System gospodarowania o zrównoważonej produkcji roślinnej i zwierzęcej, w którym do ochrony roślin aktywizowane są procesy przyrodnicze. W produkcji rolniczej wykorzystuje się naturalne nawozy oraz metody biologiczne i mechaniczne. Wykluczone jest stosowanie syntetycznych nawozów, chemicznych środków ochrony roślin, regulatorów wzrostu, dodatków paszowych i organizmów modyfikowanych genetycznie (GMO).
-
Produkt w 100% naturalny - Czysta Etykieta
Nie zawiera ulepszaczy, wzmacniaczy smaku, stablizatorów, konserwantów i innych składników chemicznych. Producent dostarcza pełną i rzetelną informację o składzie produktu
Kamis
Producent: McCormick Polska
od 180 zł na terenie
warszawy
za granicę
w najlepszej cenie w sieci
zakupów na wybraną godzinę
na terenie warszawy i okolic
chłodnicze kurierem
– jako pierwszy sklep w polsce
w sieci
– ponad 30 tys. produktów