z ostatnich 30 dni:
Cenos Fasola czerwona 400 g
Jest znakomitym źródłem białka i błonnika. Idealnie nadaje się do zup, sałatek i past kanapkowych. Jest jednym z głównych składników potraw meksykańskich. Jej bogaty smak nada każdemu daniu wyjątkowości.
Fasola czerwona 100%
Produkt może zawierać gluten.
Gotować we wrzątku – Od temperatury otoczenia
Fasolę Czerwoną przed ugotowaniem umyć i namoczyć w przegotowanej, ostudzonej wodzie.
Proporcja fasoli do wody powinna wynosić 1:3. Namaczać około 12 godzin, po czym ugotować do miękkości w świeżo zmienionej wodzie. Czas gotowania około 50 minut.
Przechowywać w temperaturze otoczenia
wartość odżywcza | % wskazanego dziennego spożycia | |||
---|---|---|---|---|
składnik | na 100g | dla kobiet | dla mężczyzn | |
ilość kalorii | 260 | kcal | 13 | 10.4 |
wartość energet. | 1084 | KJ | - | - |
tłuszcz | 18 | g | 25.7 | 22.5 |
tł. nasyc. | 0,4 | g | 0 | 0 |
węglowodany | 5,3 | g | 1.9 | 1.5 |
błonnik | 39 | g | 156 | 156 |
białko | 23 | g | 46 | 38.3 |
sól | 1,8 | g | 16.7 | 16.7 |
-
Produkt w 100% naturalny - Czysta Etykieta
Nie zawiera ulepszaczy, wzmacniaczy smaku, stablizatorów, konserwantów i innych składników chemicznych. Producent dostarcza pełną i rzetelną informację o składzie produktu
Cenos
Producent: Cenos
od 180 zł na terenie
warszawy
za granicę
w najlepszej cenie w sieci
zakupów na wybraną godzinę
na terenie warszawy i okolic
chłodnicze kurierem
– jako pierwszy sklep w polsce
w sieci
– ponad 30 tys. produktów