z ostatnich 30 dni:
Strzałkowo Twaróg chudy 250 g
Mleko surowe do produkcji twarogu chudego jest pasteryzowane w wysokiej temperaturze.
Długi czas koagulacji i staranna obróbka skrzepu sprawiają, że otrzymujemy twaróg chudy o szczególnych walorach smakowych i zapachowych, o wyjątkowo mazistej, jednolitej strukturze i konsystencji.
W skład twarogu chudego wchodzą: mleko pasteryzowane, bakteryjna kultura starterowa (bakterie fermentacji mlekowej), podpuszczka. Brak jakichkolwiek dodatków w postaci stabilizatorów, oleju, konserwantów itp. sprawia, że twaróg z SMU Strzałkowo jest produktem całkowicie naturalnym. Twaróg chudy posiada oznaczenia: Poznaj Dobrą Żywność, Dziedzictwo Kulinarne Wielkopolska
mleko pasteryzowane, bakteryjna kultura starterowa (bakterie fermentacji mlekowej), podpuszczka.
Mleko: Zawiera
wartość odżywcza | % wskazanego dziennego spożycia | |||
---|---|---|---|---|
składnik | na 100g | dla kobiet | dla mężczyzn | |
białko | 19 | g | 38 | 31.7 |
-
Produkt w 100% naturalny - Czysta Etykieta
Nie zawiera ulepszaczy, wzmacniaczy smaku, stablizatorów, konserwantów i innych składników chemicznych. Producent dostarcza pełną i rzetelną informację o składzie produktu
-
Dostawa Chłodnicza w Polsce
Produkt chłodniczy. Wymaga specjalnego pakowania. Dostępny dla wszystkich naszych Klientów w Polsce.
Strzałkowo
Producent: Spółdzielnia Mleczarska Udziałowców w Strzałkowie
od 180 zł na terenie
warszawy
za granicę
w najlepszej cenie w sieci
zakupów na wybraną godzinę
na terenie warszawy i okolic
chłodnicze kurierem
– jako pierwszy sklep w polsce
w sieci
– ponad 30 tys. produktów