z ostatnich 30 dni:
Kiełbasa Jałowcowa 200 G Krakus
WYGLĄD POWIERZCHNI: Batony w osłonkach naturalnych – jelitach wieprzowych cienkich o średnicy 28-30mm, odkręcane w kształcie wianka o średnicy zewnętrznej ok. 32cm. Powierzchnia czysta, osłonka ściśle przylegająca do masy mięsnej, równomiernie pomarszczona. Barwa powierzchni batonu od brązowej do ciemnobrązowej. KONSYSTENCJA: Bardzo ścisła, plastry grubości 2mm nie powinny się rozpadać. WYGLĄD NA PRZEKROJU: Barwa mięsa na przekroju ciemnoróżowa do czerwonej, tłuszczu biała z odcieniem różowym lub kremowym, masy wiążącej różowa. PROFIL SMAKU I ZAPACHU: Smak i zapach charakterystyczny dla kiełbasy z mięsa wieprzowego peklowanego, wędzonej, parzonej, suszonej. Smak w miarę słony z wyczuciem przypraw, zwłaszcza jałowca.
Składniki: mięso wieprzowe, sól, przyprawy (w tym jałowiec 0,14%), wzmacniacz smaku: e621, cukier, przeciwutleniacz: e300, hydrolizat białka sojowego, ekstrakt przypraw, substancja konserwująca: e250. produkt w jelicie wieprzowym. 100g produktu wyprodukowano ze 120g mięsa wieprzowego. produkt może zawierać: seler, gorczycę.
-
Dostawa Chłodnicza
Produkt chłodniczy. Wymaga specjalnego pakowania. Dostępny dla wszystkich naszych Klientów niezależnie od miejsca zamieszkania.
Krakus
Producent: Animex Foods Sp. z o.o. sp.k.
od 180 zł na terenie
warszawy
za granicę
w najlepszej cenie w sieci
zakupów na wybraną godzinę
na terenie warszawy i okolic
chłodnicze kurierem
– jako pierwszy sklep w polsce
w sieci
– ponad 30 tys. produktów