Celiko Muffiny klasyczne bezglutenowe 280 g
Mufiny klasyczne bez glutenu marki Celiko to uniwersalna słodka przekąska lub deser, która zachwyci nasze podniebienia. Jest świetnym rozwiązaniem na szybki i efektowny deser.
Mieszanka ułatwia przygotowanie czekoladowych babeczek, które można potem dowolnie udekorować kremem, czekoladą, orzechami, rodzynkami i innymi dodatkami. Bezglutenowe czekoladowe muffinki są smacznym pomysłem na deser podczas przyjęcia lub spotkania przy kawie.
Celiko
Producent: Frupp
Zawartość torebki wsypać do naczynia, dodać jaja, wodę, wszystko razem wymieszać. Na koniec dodać olej. Całość wyrabiać mikserem około 3 minuty. Następnie ciasto przełożyć do foremek. Wstawić ciasto do nagrzanego do 180 stopni piekarnika i piec 15 minut. Wyjąć i ostudzić na kratce. Ciasto można przygotować i wypiekać z różnymi dodatkami: owocami i warzywami, bakaliami lub czekoladą.
Cukier, skrobia z tapioki modyfikowana, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, skrobia ziemniaczana, substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu, aromat, sól,substancja zagęszczająca – guma ksantanowa.
Produkt może zawierać: mleko, soję, orzeszki ziemne i orzechy laskowe.
Przechowywać w miejscu suchym, chronić przed ciepłem.
wartość odżywcza | % wskazanego dziennego spożycia | |||
---|---|---|---|---|
składnik | na 100g | dla kobiet | dla mężczyzn | |
białko | 3,8 | g | 6 | 5 |
Celiko
ul. Św. Antoniego 71
61-359 Poznań, Polska
tel.(+48 61) 871 27 00
fax (+48 61) 879 35 95
e-mail: celiko@celiko.com.pl

od 150 zł na terenie
warszawy

za granicę
w najlepszej cenie w sieci

zakupów na wybraną godzinę
na terenie warszawy i okolic

chłodnicze kurierem
– jako pierwszy sklep w polsce

w sieci
– ponad 24 tys. produktów