z ostatnich 30 dni:
Ryba Sandacz filet ze skórą 450-500 g
Sandacz to szlachetna ryba, należąca do gatunku słodkowodnych ryb z rodziny okoniowatych. Mięso sandacza jest delikatne, soczyste i niemal pozbawione ości.
Jego ogromną zaletą kulinarną jest stonowany rybi zapach. Sandacz jest bardzo wdzięczną rybą w kuchni i nawet nie wprawiony kucharz może sobie z nią poradzić. Można go przyrządzać w galarecie lub majonezie, piec na ruszcie, smażyć, lub gotować.
To, co jest najcenniejsze w sandaczu, to bardzo duża ilość mięsa, ok. 65% masy jego ciała przypada na części jadalne.
Orientacyjna waga: 250-550 g
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +2°C.
wartość odżywcza | % wskazanego dziennego spożycia | |||
---|---|---|---|---|
składnik | na 100g | dla kobiet | dla mężczyzn | |
ilość kalorii | 91 | kcal | 4.6 | 3.6 |
wartość energet. | 381,29 | KJ | - | - |
tłuszcz | 0,9 | g | 0 | 0 |
węglowodany | 0 | g | 0 | 0 |
cukier | 0 | g | 0 | 0 |
białko | 19,4 | g | 38 | 31.7 |
-
Produkt w 100% naturalny - Czysta Etykieta
Nie zawiera ulepszaczy, wzmacniaczy smaku, stablizatorów, konserwantów i innych składników chemicznych. Producent dostarcza pełną i rzetelną informację o składzie produktu
-
Transport Własny
Produkt dostarczany wyłącznie transportem Polskiego Koszyka na terenie Warszawy i okolic.
Od rybaka
Producent: Od rybaka
od 180 zł na terenie
warszawy
za granicę
w najlepszej cenie w sieci
zakupów na wybraną godzinę
na terenie warszawy i okolic
chłodnicze kurierem
– jako pierwszy sklep w polsce
w sieci
– ponad 30 tys. produktów