z ostatnich 30 dni:
Ryba Karmazyn wędzony tusza 200-350 g
Dostępny jest w postaci mrożonych i wędzonych tuszek oraz filetów. Najlepiej smakuje smażony i gotowany na parze. Możemy go także grillować i piec. Należy jednak pamiętać, że przed obróbką skrapiamy go sokiem z cytryny i na co najmniej godzinę odstawiamy do lodówki. Dzięki temu pozbędziemy się charakterystycznego,morskiego zapachu i specyficznego posmaku.
Mięso karmazyna jest białe z odcieniami jasnego różu, chude, jędrne i mięsiste. Ma bardzo łagodny smak. Rybę doprawiamy rozmarynem, tymiankiem, natką pietruszki i bazylią.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +8°C.
wartość odżywcza | % wskazanego dziennego spożycia | |||
---|---|---|---|---|
składnik | na 100g | dla kobiet | dla mężczyzn | |
ilość kalorii | 173 | kcal | 8.7 | 6.9 |
wartość energet. | 724,87 | KJ | - | - |
tłuszcz | 4,4 | g | 5.7 | 5 |
węglowodany | 0 | g | 0 | 0 |
cukier | 0 | g | 0 | 0 |
białko | 31,2 | g | 62 | 51.7 |
-
Produkt w 100% naturalny - Czysta Etykieta
Nie zawiera ulepszaczy, wzmacniaczy smaku, stablizatorów, konserwantów i innych składników chemicznych. Producent dostarcza pełną i rzetelną informację o składzie produktu
-
Transport Własny
Produkt dostarczany wyłącznie transportem Polskiego Koszyka na terenie Warszawy i okolic.
Od rybaka
Producent: Od rybaka

od 180 zł na terenie
warszawy

za granicę
w najlepszej cenie w sieci

zakupów na wybraną godzinę
na terenie warszawy i okolic

chłodnicze kurierem
– jako pierwszy sklep w polsce

w sieci
– ponad 30 tys. produktów