z ostatnich 30 dni:
Paella z owocami morza na wywarze drobiowym (2 porcje)
Paella z owocami morza na wywarze drobiowym to hiszpańska specjalność, łącząca aromatyczny ryż z szafranem i świeżymi owocami morza wzbogacona kolorowymi warzywami. Doskonałe danie do serwowania w gronie bliskich na wyjątkowy posiłek. Ważne, aby na początku przeczytać cały przepis i metodykę wykonania, aby nie pominąć żadnego kroku. Zaczynamy!
W pudełku znajdziesz poszczególne składniki – super świeże, obrane, umyte i dokładnie odmierzone. Połącz je w kilka chwil w całość z pomocą naszego przepisu i ciesz się pysznym posiłkiem. Całość dostarczana w warunkach chłodniczych.
Lista składników:
1. Ryż arborio 150 g
2. Bulion drobiowy 600 ml
3. Mix owoców morza 250 g (krewetki z kalarza, małże, krewetki koktajlowe)
4. Mix warzyw 280 g (cebula czerwona, fasola szparagowa, cukinia)
5. Pomidory krojone w zalewie 200 g
6. Oliwa 30 ml
7. Czosnek 15 g (przeciśnięty)
8. Mieszanka przypraw 6 g
9. Sól 3 op.
10. Pieprz 2 op.
11. Cytryna ćwiartka 2 szt.
Masa netto: 1050 g
Wartość odżywcza w 100 g w porcji ~ 775 g %RWS* na porcję
Wartość energetyczna 80 kcal / 328 kJ 624 kcal / 2745 kJ 31%
Alergeny: mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), jaja i produkty pochodne, soja i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, gorczyca i produkty pochodne, orzechy (w tym orzeszki ziemne) i produkty pochodne, sezam i produkty pochodne, skorupiaki i produkty pochodne, mięczaki i produkty pochodne.
Przechowywać w temperaturze od 0℃ do 4℃.
od 180 zł na terenie
warszawy
za granicę
w najlepszej cenie w sieci
zakupów na wybraną godzinę
na terenie warszawy i okolic
chłodnicze kurierem
– jako pierwszy sklep w polsce
w sieci
– ponad 30 tys. produktów