Oznaczenia produktu:
-
Produkt w 100% naturalny - Czysta Etykieta
Nie zawiera ulepszaczy, wzmacniaczy smaku, stablizatorów, konserwantów i innych składników chemicznych. Producent dostarcza pełną i rzetelną informację o składzie produktu
Goliard Kluski z jaj kury zielononóżki 250 g
Makaron z jaj kury zielononózki. Kura zielononóżka kuropatwiana jest polską rodzimą rasą przystosowaną do chowu w warunkach naturalnych. Jednym z podstawowych walorów jaj zielononóżek jest obniżona zawartość cholesterolu w porównaniu do jaj innych ras.Naturalne jajo od tych kur to najlepsze źródło aminokwasów, wielonasyconych kwasów tłuszczowych, witamin i związków mineralnych.

Goliard
Producent: Goliard
maka z PSZENICY zwyczajnej, Semolina – maka z PSZENICY durum, pasteryzowana masa JAJOWA 16,6% (odpowiada proporcji 4 jaj na 1 kg maki), kurkuma-przyprawa.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
wartość odżywcza | % wskazanego dziennego spożycia | |||
---|---|---|---|---|
składnik | na 100g | dla kobiet | dla mężczyzn | |
ilość kalorii | 147 | kcal | 7.4 | 5.9 |
wartość energet. | 622 | KJ | - | - |
tł. nasyc. | 0,4 | g | 0 | 0 |
błonnik | 1,6 | g | 4 | 4 |
białko | 6 | g | 12 | 10 |
Goliard Sp. z o.o.
ul. Długa 6
42-290 Łojki k/Blachowni
tel./fax: +48 34 327 93 79
tel./fax: +48 34 327 14 14

od 150 zł na terenie
warszawy

za granicę
w najlepszej cenie w sieci

zakupów na wybraną godzinę
na terenie warszawy i okolic

chłodnicze kurierem
– jako pierwszy sklep w polsce

w sieci
– ponad 24 tys. produktów