z ostatnich 30 dni:
Eskalopki z indyka z puree z marchewki i sałatą rzymską (2 porcje)
Zamów nasze danie, a następnego dnia otrzymasz pod drzwi zestaw do samodzielnego przygotowania. W pudełku znajdziesz poszczególne składniki – super świeże, obrane, umyte i dokładnie odmierzone. Połącz je w kilka chwil w całość z pomocą naszego przepisu i ciesz się pysznym posiłkiem. Eskalopki z indyka smażone na złoto, podane z puree z marchewki i świeżą sałatą rzymską, to połączenie prostoty i smaku. Soczyste kawałki mięsa w harmonii z delikatnym puree i świeżą nutą sałaty tworzą danie, które zadowoli nawet najbardziej wymagające podniebienia.
Całość dostarczana w warunkach chłodniczych. Produkt pakowany jest w dniu wysyłki do klienta. Termin przydatności wynosi 3 dni od momentu spakowania
Wejdź na https://yesha.com.pl/, aby poznać nasz koncept!
1. Pierś z indyka 300g (pokrojona w cienkie plastry)
2. Mąka pszenna typ 500 18g
3. Olej rzepakowy 20ml
4. Bulion 200ml
5. Skrobia ziemniaczana 15g
6. Mieszanka przypraw 4g
7. Marchewka 150g
8. Mleko 30ml
9. Masło 5g
10. Sałata rzymska 125g
11. Sos winegret 45ml
12. Sól 4 op.
13. Pieprz 2 op.
14. Cukier 1 op.
Masa netto: 910g
Alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), soja i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, jaja i produkty pochodne, gorczyca i produkty pochodne.
wartość odżywcza | % wskazanego dziennego spożycia | |||
---|---|---|---|---|
składnik | na 100g | dla kobiet | dla mężczyzn | |
ilość kalorii | 135 | kcal | 6.8 | 5.4 |
wartość energet. | 540 | KJ | - | - |
tłuszcz | 7.1 | g | 10.1 | 8.9 |
tł. nasyc. | 0.8 | g | 4 | 2.7 |
węglowodany | 6.8 | g | 2.5 | 2 |
cukier | 1.2 | g | 1.3 | 1.1 |
błonnik | 0.9 | g | 3.6 | 3.6 |
białko | 10.8 | g | 21.6 | 18 |
sól | 0.6 | g | 10 | 10 |
od 180 zł na terenie
warszawy
za granicę
w najlepszej cenie w sieci
zakupów na wybraną godzinę
na terenie warszawy i okolic
chłodnicze kurierem
– jako pierwszy sklep w polsce
w sieci
– ponad 30 tys. produktów