z ostatnich 30 dni:
Baton Frupp jabłko bez glutenu 10 g
Baton Frupp jabłko nie zawiera tłuszczu i soli, jest więc idealną przekąską pomiędzy posiłkami dla dzieci, a także dorosłych, którzy dbają o zdrową, zbilansowaną dietę. Produkt ma w składzie aż 8% wspomagającego układ trawienny błonnika. Wartość energetyczna jednej porcji to zaledwie 35 kcal, dlatego z powodzeniem może ona zastąpić wysokokaloryczne słodycze, na długo zapewniając uczucie sytości dzięki wartościowym składnikom. Liofilizowany baton nie zawiera glutenu, dlatego jest szczególnie polecany osobom cierpiącym na alergie pokarmowe.
jabłka (30%), zagęszczone soki owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok z winogron), trehaloza, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny
Produkt może zawierać śladowe ilości dwutleneku siarki.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
wartość odżywcza | % wskazanego dziennego spożycia | |||
---|---|---|---|---|
składnik | na 100g | dla kobiet | dla mężczyzn | |
ilość kalorii | 361 | kcal | 18.1 | 14.4 |
wartość energet. | 1530 | KJ | - | - |
tłuszcz | 0,2 | g | 0 | 0 |
tł. nasyc. | 0 | g | 0 | 0 |
węglowodany | 85 | g | 31.5 | 25 |
cukier | 73 | g | 81.1 | 66.4 |
błonnik | 7,1 | g | 28 | 28 |
białko | 1,5 | g | 2 | 1.7 |
sól | 0,2 | g | 0 | 0 |
Frupp
Producent: Frupp
od 180 zł na terenie
warszawy
za granicę
w najlepszej cenie w sieci
zakupów na wybraną godzinę
na terenie warszawy i okolic
chłodnicze kurierem
– jako pierwszy sklep w polsce
w sieci
– ponad 30 tys. produktów