z ostatnich 30 dni:
Ryba Halibut filet bez skóry tusza 500-550 kg
Halibut niebieski – świeży filet ze skórą. Halibut jest to ryba morska z rodziny flądrowatych, niekiedy nazywana również halibutem mniejszym, czy też grenlandzkim. Jest to duża, drapieżna ryba. Nazwa wzięła się z tego, że boki ciała ryby są w kolorze ciemnoniebieskim. Halibut niebieski osiąga do metra długości i warzy nawet kilkanaście kilogramów. Żywi się skorupiakami, rybami i przydennymi bezkręgowcami.
Mięso halibuta niebieskiego jest bardzo smaczne i wysoko cenione. Zawiera wiele witamin i minerałów w tym nienasycone kwasy tłuszczowe omega 3, które zmniejszają ryzyko nowotworów, wygładzają skórę .Produkt rozmrazany nie nadaje się do ponownego zamrożenia.
Pochodzenie: FAO27
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +8°C.
wartość odżywcza | % wskazanego dziennego spożycia | |||
---|---|---|---|---|
składnik | na 100g | dla kobiet | dla mężczyzn | |
ilość kalorii | 232 | kcal | 11.6 | 9.3 |
wartość energet. | 972,08 | KJ | - | - |
tłuszcz | 17,1 | g | 24.3 | 21.3 |
węglowodany | 0 | g | 0 | 0 |
cukier | 0 | g | 0 | 0 |
białko | 17,3 | g | 34 | 28.3 |
-
Produkt w 100% naturalny - Czysta Etykieta
Nie zawiera ulepszaczy, wzmacniaczy smaku, stablizatorów, konserwantów i innych składników chemicznych. Producent dostarcza pełną i rzetelną informację o składzie produktu
-
Transport Własny
Produkt dostarczany wyłącznie transportem Polskiego Koszyka na terenie Warszawy i okolic.
Od rybaka
Producent: Od rybaka
od 180 zł na terenie
warszawy
za granicę
w najlepszej cenie w sieci
zakupów na wybraną godzinę
na terenie warszawy i okolic
chłodnicze kurierem
– jako pierwszy sklep w polsce
w sieci
– ponad 30 tys. produktów