z ostatnich 30 dni:
Kowalewski Borówka z jabłkiem do mięs 170 ml
Borówka – czyli polskie czerwone borówki zwane także brusznicami (nie mają nic wspólnego z tzw. borówką amerykańską). Do tego jabłko pokrojone w bardzo drobną kosteczkę, oraz cukier.
Jabłko jest krojone, ale borówki w całości. Nie robimy z nich miazgi, można zobaczyć i zjeść każdą borówkę z osobna, jeśli ktoś lubi się tak delektować. Dlaczego podajemy borówki razem z jabłkiem? Bo tak są jeszcze smaczniejsze.
Żurawina z jabłkiem to idealne uzupełnienie posiłku, wspaniała do wszelkiego rodzaju potraw z mięsa, do grillowanych serów, racuchów, placków.
Borówka 30%, woda, jabłko 18%, cukier, sok z czarnej marchwi, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja zagęszczająca: pektyna, aromat borówki
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kowalewski
Producent: Kowalewski
od 180 zł na terenie
warszawy
za granicę
w najlepszej cenie w sieci
zakupów na wybraną godzinę
na terenie warszawy i okolic
chłodnicze kurierem
– jako pierwszy sklep w polsce
w sieci
– ponad 30 tys. produktów