z ostatnich 30 dni:
Kiełbasa Śląska 460G Morliny
Batony w osłonkach naturalnych o średnicy 28 – 32 mm, odkręcane na długość 12 – 14 cm. Barwa powierzchni batonu jasno-brązowa do brązowej. Powierzchnia batonu sucha, czysta, równomiernie pomarszczona, widoczne prześwity farszu pod osłonką. Konsystencja dość ścisła, plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać. Barwa mięsa na przekroju różowa, tłuszczu biała, masy wiążącej różowa. Składniki równomiernie rozmieszczone. Smak i zapach charakterystyczny dla kiełbasy wieprzowej, peklowanej, wędzonej, parzonej. Wyczuwalne przyprawy.
Składniki: mięso wieprzowe z szynki (90%), woda, sól, stabilizator: e 450, glukoza, przyprawy, hydrolizat białka rzepakowego i kukurydzianego, przeciwutleniacz: e 301, ekstrakty przypraw, substancja konserwująca: e 250. produkt w jelicie wieprzowym. produkt może zawierać: soję, seler, gorczycę.
-
Dostawa Chłodnicza
Produkt chłodniczy. Wymaga specjalnego pakowania. Dostępny dla wszystkich naszych Klientów niezależnie od miejsca zamieszkania.
Morliny
Producent: Sokołów SA

od 180 zł na terenie
warszawy

za granicę
w najlepszej cenie w sieci

zakupów na wybraną godzinę
na terenie warszawy i okolic

chłodnicze kurierem
– jako pierwszy sklep w polsce

w sieci
– ponad 30 tys. produktów