z ostatnich 30 dni:
Dziugas Ser tarty 100 g
Dziugas to twardy litewski ser dojrzewający o wyjątkowym smaku. Jest produkowany jedynie z 4 podstawowych składników: mleko, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący.
Sery długodojrzewające Dziugas nie zawierają laktozy oraz doskonale nadają się do spożycia przez wegetarian, ponieważ w procesie produkcji wykorzystywane są enzymy pochodzenia niezwierzęcego. Ser jest bogaty w wapń, 100 g sera Dziugas zawiera zalecaną dzienną dawkę magnezu.
Jest również źródłem białka, nie zawiera żadnych dodatków i konserwantów. Smak, kolor, zapach i konsystencja sera ewoluują w procesie dojrzewania – im dojrzalszy tym bardziej kruchy.
mleko, sól, bakterie fermentacji mlekowej (zawierają laktozę (z mleka)), podpuszczka mikrobiologiczna
Mleko: zawiera
Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni przed datą “najlepiej spożyć przed”. Przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C
wartość odżywcza | % wskazanego dziennego spożycia | |||
---|---|---|---|---|
składnik | na 100g | dla kobiet | dla mężczyzn | |
białko | 33 | g | 66 | 55 |
-
Produkt w 100% naturalny - Czysta Etykieta
Nie zawiera ulepszaczy, wzmacniaczy smaku, stablizatorów, konserwantów i innych składników chemicznych. Producent dostarcza pełną i rzetelną informację o składzie produktu
-
Dostawa Chłodnicza
Produkt chłodniczy. Wymaga specjalnego pakowania. Dostępny dla wszystkich naszych Klientów niezależnie od miejsca zamieszkania.
Dziugas
Producent: Nickal
od 180 zł na terenie
warszawy
za granicę
w najlepszej cenie w sieci
zakupów na wybraną godzinę
na terenie warszawy i okolic
chłodnicze kurierem
– jako pierwszy sklep w polsce
w sieci
– ponad 30 tys. produktów