Celiko Ciasto Kruche bezglutenowe 200 g
Świetnie nadaje się do przygotowania ciast kruchych, herbatników i ciasteczek.
Produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu).
Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).
Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku – uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii .
Koncentrat ciasta kruchego w proszku do przygotowania ciasta kruchego, herbatników i ciasteczek. Produkt bezglutenowy.
Celiko
Producent: Frupp
skrobia ziemniaczana, cukier, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana modyfikowana, regulator kwasowości: difosforany, substancja spulchniająca: węglany sodu, sól.
Może posiadać: soję, mleko, orzeszki ziemne, orzechy laskowe.
Zgodnie z zaleceniami producenta. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
wartość odżywcza | % wskazanego dziennego spożycia | |||
---|---|---|---|---|
składnik | na 100g | dla kobiet | dla mężczyzn | |
białko | 1,7 | g | 2 | 1.7 |
Celiko
ul. Św. Antoniego 71
61-359 Poznań, Polska
tel.(+48 61) 871 27 00
fax (+48 61) 879 35 95
e-mail: celiko@celiko.com.pl

od 150 zł na terenie
warszawy

za granicę
w najlepszej cenie w sieci

zakupów na wybraną godzinę
na terenie warszawy i okolic

chłodnicze kurierem
– jako pierwszy sklep w polsce

w sieci
– ponad 24 tys. produktów