Bonduelle Gotowane na parze Czerwona fasola 160 g
Nie od dziś wiadomo, że gotowanie na parze to jedna z najzdrowszych metod przygotowywania potraw. Tak właśnie przygotowana została Czerwona Fasola „Gotowane na parze”.
Dzięki blanszowaniu na parze, a nie w wodzie, Czerwona Fasola charakteryzuje się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz utrzymaniem wielu wartości odżywczych.
Świetnie sprawdzi się w sałatkach, różnych pastach czy jako dodatek do dań kuchni meksykańskiej.
czerwona fasola, woda, sól, substancja wiążąca: chlorek wapnia
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
wartość odżywcza | % wskazanego dziennego spożycia | |||
---|---|---|---|---|
składnik | na 100g | dla kobiet | dla mężczyzn | |
ilość kalorii | 111 | kcal | 5.6 | 4.4 |
wartość energet. | 468 | KJ | - | - |
węglowodany | 15,2 | g | 5.6 | 4.4 |
cukier | 0,5 | g | 0 | 0 |
błonnik | 8,5 | g | 32 | 32 |
białko | 8,3 | g | 16 | 13.3 |
sól | 0,51 | g | 0 | 0 |
-
Produkt w 100% naturalny - Czysta Etykieta
Nie zawiera ulepszaczy, wzmacniaczy smaku, stablizatorów, konserwantów i innych składników chemicznych. Producent dostarcza pełną i rzetelną informację o składzie produktu

Bonduelle
Producent: Bonduelle
Bonduelle Polska S.A.
ul. Puławska 303
02-785 Warszawa
tel. 022/549 41 00
fax: 022/549 41 02
infolinia: 0 801 372 032

od 180 zł na terenie
warszawy

za granicę
w najlepszej cenie w sieci

zakupów na wybraną godzinę
na terenie warszawy i okolic

chłodnicze kurierem
– jako pierwszy sklep w polsce

w sieci
– ponad 30 tys. produktów